SALUBRITAS

De kracht van gezondheid

Welkom op onze website

 

Bioresonantietherapie iets voor u?

Bij bioresonantietherapie kijken we niet naar uw klachten, maar naar de oorzaken van uw klachten. Bioresonantietherapie werk zonder medicijnen en helpt uw lichaam het weer zelf te kunnen oppakken. Zodat u weer optimaal kunt functioneren! 

Wat is bioresonantietherapie?

Het woord Bio betekent leven en verwijst naar levende systemen zoals mensen, dieren, planten en micro-organismen. Resonantie is afkomstig van het Latijnse woord ‘resonare’, wat meetrillen betekent. Bioresonantie heeft dus te maken met levende systemen die in een bepaalde frequentie meetrillen. Om iets mee te laten trillen (resoneren) moet de trillingsfrequentie van de zender overeenstemmen met die van de ontvanger.

Alles wat bestaat heeft een elektromagnetische trilling, daarom is het behandelspectrum met de ''Bicom'' bioresonantietherapie bijzonder breed en niet terug te brengen op enkele ziektebeelden.

Bicom Bioresonantie Therapie (BBT) 

Bicom Bioresonantie Therapie is niet aan leeftijd gebonden want je kunt van 0 jaar tot en met 120 jaar geholpen worden met BBT, het is voor mens en dier. Elke behandeling is individueel, want ieder mens is uniek geen kwaal is het zelfde, en iedereen ervaart het anders Bioresonantie is een bijzonder goede methode om van de klachten af te komen. 

De Bicom Optima Plus haalt o.a. bacteriën en virussen uit het lichaam d.m.v. de trilling die deze afgeeft. Door invoer van bepaalde programma’s draait de Bicom de trillingen om zodat alleen die bewuste bacterie of virus wordt gedood. De goede bacteriën en virussen blijven behouden,deze zijn nodig om ons lichaam gezond te houden. Ons lichaam heeft soms een beetje hulp nodig om zich dan verder weer zelf te kunnen herstellen.

Nieuws:

Bij ons kunt u een bioresonantie apparaat in bruikleen  krijgen bij voorbeeld voor Candida ,Borelia, Herpes,

Bioresonantie kan u helpen om deze virus zo snel mogelijk te overwinnen.

Er kan altijd gebeld worden voor spoedgevallen!

Vraag je jezelf af hoe jij je gezondheid kunt verbeteren?

Maak een afspraak, dan kijken we samen hoe we jouw gezondheid kunnen verbeteren. 

 

Onze openingstijden

maandag
9:0020:30
dinsdag
9:0020:30
woensdag
9:0020:30
donderdag
9:0018:00
vrijdag
9:0018:00
zaterdag
9:0013:00

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info